Wie ik ben?

In 2013

heb ik besloten om de deeltijd opleiding Juwelier-Goudsmid te volgen aan Syntra in Tongeren. Na een 4 jarige opleiding werd mijn meesterstuk positief beoordeeld. Hierdoor mag ik mij officieel Juwelier-Goudsmid noemen.

Na een jaar stage opdrachten te maken voor Juwelier Romijn in Landgraaf, heb ik besloten om mij zelfstandig in te schrijven als Goudsmid.

Als Goudsmid ontwerp ik sieraden die exclusief verkrijgbaar zijn bij Juwelier Romijn in Landgraaf.

Naast eigen ontwerpen maar ik ook herdenkingssieraden. Deze sieraden worden tezamen met de klant ontworpen zodat zij een blijvende herinnering aan hun dierbaren hebben.

Ook exclusieve trouwringen maak ik voor toekomstige koppels. Aan tafel wordt, onder het genot van een heerlijke kop cappuccino, het ontwerp gemaakt. Dit gaat geheel digitaal zodat direct zichtbaar is hoe het model gaat worden.

Een mooi staaltje techniek die de Passie voor het Ambacht aanvult.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via
06-12461965 of peter.henneman69@gmail.com.

Peter Hennemann